Noniin. Pitkän tietokoneen ja kuvaamisvälineistön kärsimien menetysten vuoksi liian kauan jatkunut hiljaisuuteni on loppu! 
Olin iloisesti yllättynyt kun huomasin ihmisten käyneen lukemassa mitä olin jorissut täällä, vaikken ollut pitkään aikaan päivitellytkään.
On myös mahdollista että joku on vain eksynyt tänne ja äkkiä poistunut. Niin tai näin... 

Olen muutamat kerrat pyörinyt Ruohonjuuressa haaveillen uudesta, jännästä myslistä. Siellähän niitä riittää. Joskin osa ehkä jopa hieman liian jänniä. Punajuurimysli voisi olla vinkeä, mutta päätin sitten kuitenkin kokeilla vaan tätä Orange & Cashew granolaa.

Paitsi että heti meni väärin. Mysli ja granola on kaksi eri asiaa, koska ne tehdään eri tavalla ja eri jutuista. Mutta siis niitä voi heittää kuppiin, viskoa päälle jotain ja syödä joten varmaan suurin osa ihmisistä puhuu ihan vaan myslistä. 



20170723_120111.jpg














HMMH. Paketti näyttää ... vähän kasarille. Ja cashewien designista tulee ihan ekana mieleen makaroonit. Paketti näytti muuten huomattavasti paremmalle kaupan valoissa. 

Orgaanista, vegaanista, gluteenitonta ja .. naturopaattista? Mitäs tämä on?
Nopea sukellus netin maailmaan ja selviää että naturopathic on ilmeisesti lähimmilleen käännettynä luontaislääkintää. Olenko minä ostanut jotain luontaislääkemysliä? Tutkimalla Primrose's Kitchenin nettisivuja selviää että kyllä ja ei. Normaalia ruokaahan tämä on, mutta ruokabrändin kehittänyt Primrose Matheson on kehitellyt brändinsä vatsaystävälliseksi kärsittyään nuoruutensa vatsaongelmista ja tämä on nyt sitten tavallaan luontaisesti vatsaa hoitavaa ruokaa.
Mikäs siinä. Ei se nyt vaarallisellekaan kuulosta. Eikä tämä nyt tunnu sisältävän mitään outoja yhdistelmiäkään. Tietty olisi vaikka voinut mainita ihan nimessäkin että tässä on aikas paljon auringonkukansiemeniä. Mutta noh, menköön. 

Ekana pistää silmään että tämä ei ole tasalaatuista granolaa. Lautaselle kilahtelee kauniita pieniä palasia ja sitten sellainen peukalon kokoinen kova möhkäle jota hakkaan lusikalla hetken. Lopulta kyllästyn ja heitän päälle turkkilaista jugurttia. Ehkä se pehmenee siellä ajallaan.
Onpahan sitten ainakin ei niin selkeää tehdaslaatua. 

Okei. Toinen homma taisi mennä heti väärin. Kuka ei olisi koulussa joskus mennyt juomaan maitoa ruokatunnilla heti syötyään mandariinia? No, minä ainakin olen mennyt ja tietäähän sen mille se maistuu. 
Ei niin hirveän kivalle. 

Tuote vaatii uuden testioton esim. soijajugurtin kanssa. Tästä pienestä muistosta huolimatta niin mikäs ettei. Ihan jeessin makuista. Jos muuten pitää rusinoista. Näitäkin on ihan mukava määrä tässä. Ja aika makeetakin vielä että ei tätä granolaa ihan hirveästi tähän tarvitse laittaa kun tuntuu jo että on hieman liian makeaa. Tietty itse tein sen virheen että laitoin tähän hilloa vielä vähän kyytipojaksi.


 20170723_120317.jpg

Joka puraisulla löytyy uusia makuja. Rakenne on kiva, jos siis pitää auringonkukan siemenistä ja rusinoista. Mutta oikeastaan, mitä enemmän tätä syö, sitä enemmän tulee sellainen ylimakea fiilis. Mutta tuota itse tehtyä omenahilloa ei tosiaan ollut kuin yksi lusikallinen. 

Otan joskus uusintaerän sen soijajugurtin kanssa. En oikeasti osaa sanoa voisinko suositella tätä vai en. Tällä hetkellä en ehkä, koska paketti maksoi yli 10 e!!! Kallista outoutta. 


~ Suomu out