Lupasin seuraavaksi arvostelun tästä. 

20170802_113447.jpg

Pakkaus näyttää kivalle omaan silmään. Vihreä on kiva väri! Paketista ilmenee tärkeimmät, mutta lämmitysohjeet voisi olla ehkä jossain selkeämmin. Koska nyt lukihäiriöinen ihminen metsästi niitä hyvän tovin. Ei ole kyllä eka kerta kun lämmitän jotain Saarioisten juttuja väärin... Mutta se nyt on ehkä ihan oma vika. 

Sain ruuan kuitenkin jotenkin lämpimäksi. Tai ainakin haaleaksi. 
Oli ihan mukava kokemus. Suutuntuma oli hyvä ja miksei voisi syödä toiste. Tykkäsin ihan mausta. Määräkin oli aikas ok työpaikalla syötäväksi lounaaksi. 

Voin kyllä suositella, mutta luulen että jokainen meistä saa tehtyä tällaista halvemmalla kotona. Ainakin jos lasketaan määrä.
Ehkä vähän niinkuin odotin että tässä olisi hirveästi porkkanaa ja ettei olisi ihan näin maukas. Positiivinen yllätys siis. Pääasiassa tuotteesta jäi aika neutraalit fiilikset. 

Tosin makaroonilaatikko on aika neutraali tuote. En usko että se herättää kovin monessa ihmisessä suuria tuntemuksia muutenkaan noin niin kuin ruokana.

~ Suomu


Ps. Paketin kierrätyksestä kiinnostuneet! Saarioisten sivuilta löytyy pakkausten kierrätysohjeet. 
Ja tuossahan ne muutenkin ovat, mutta selitykset löytyvät myös netistä heidän sivuiltaan jos ne on köksän tunneilta päässeet unohtumaan.