Taas ehti aikaa kulua luvattoman paljon! Ehdin flunssailla, saada antibioottikuurin ja matkailla. Nyt ois sitten taas aika blogata. 

Tässä teille korvaukseksi kuitenkin uusi testailu! 
Eli eli Voelkelin Seeds Super Saaten Smoothie. Kuka ei huomaisi pientä, viatonta lasipulloa jossa on isohko paperisen näköinen ja täynnä tekstiä oleva etiketti sekä geneerinen muotoilu? Ja jännästi vasten pullon kaulaa solukkomaisesti painuneita juttuja? 

Anteeksi mitä? Kyllä! Juuri sitä.

 5.jpg

Tähän juuri kiinnitin ensimmäisenä huomioni tässä tuotesarjassa: siihen että sen ulkonäkö näyttää soluille. Ehkäpä kiinnitän huomioni ruuissa vääriin asioihin? Hupinsa kullakin kuitenkin. Kuvassa tuote kun se oli hytkynyt tovin kauppakassissani. 
Tuote on siis hyvä sekoittaa ennen juomista. Chia & Kiivi ei ehkä likaisenruskean/vihertävän sävynsä takia ole mikään itsestäänselvä ostos, mutta sen päädyin ostamaan koska miksi ei?

Kyseessä on siis vegaaninen (Euroopan vegaaniliiton merkki löytyy), ja tuote on luomua (tuotettu EU:n ulkopuolella). 

Vähän jännästi tuote on nimetty chia & kiiviksi. Oikeasti tuotteen ensimmäisenä ainesosana on OMENAMEHU.  Chiaa tuotteessa on 3,2 %. Kiiviä kyllä ihan kivasti ( 20%). Lisäksi tuotteessa on myös ananasta ja soseutettua pinaattia. 

Itse tykkäsin pehmeiden siementen kittaamisesta kitaani. Maistui ja tuntui hauskalle, vähän kuin jossain lapsuuden karkeissa, miten vähän kovemmat, mutta silti pehmeät siemenet litsautuivat. Eli suutuntuma oli hyvä, osin vastoin odotuksiani. Hintakaan ei nyt niin paha ollut kun miettiin jotain frootieita yms mitä voi ostaa jostain ärriltä yms. Tämä maistui paremmalle ja oli mukavampi kokemus. 

Yhtiöstä ... Voelke on jännästi muuten ilmeisesti edelleen pääosin saksalainen perheyritys (perustettu jo 1930-luvulla keittelemään mehuja). Sivusto oli vähän hankala käyttää ja tuotteista oli välillä ainakin hintsusti tietoa enkuksi. Ilmeisesti he lahjoittavat 10% tuotoistaan hyväntekeväisyyteen / kehitysyhteistyöhön. 

 ~ Suomu out