Yhdessä suosikkiliikkeessäni eli Kuudennessa maussa pyöriessäni mukaani tarttui (alennuksessa ollut, köh) keksipaketti. 

eb5d94c6-1e3b-428a-a1c9-603faf8a26085186

Paketin kyljessä komeilee kaikenlaisia merkkejä ja toiseen päätyyn on vielä printattu Vegetarian Society approves merkki.
Tuote on ehkä parhaan makuinen gluteeniton keksi jota olen maistanut. En ole itse keliaakikko, joten en ole maistanut kaikkia merkkejä! Ostin tämän pitkälti uteliaisuudesta, luomumerkin ja fair trade merkin takia. Ja siksi että halusin keksejä. 

Tuoteselosteen mukaan tässä tuotteessa on peräti 22% SOKERIA! Joten makean nälkä kyllä tyydyttyy! Tämä tuote todella maistuu sitruunalle! Ja tuoksuu! Jopa siinä määrin että kissat, jotka eivät ainakaan meillä voi sietää sitrushedelmiä, juoksivat sitä haistettuaan pakoon simmujaan räpsytellen. 

Keksejä ei ole järin montaa. Sellainen 10-15 kappaletta. Mutta ne ovat isoja! Sellaisia melkein oman kämmeneni kokoisia ja en ole mikään pienitassuinen yksilö. Eivät murene teessä kastelusta hirveästi parin testatun kappaleen perusteella, mistä annan näille ison plussan. Näitä on siisti murtaa pienempiin osiin.

Alkuun maistuvat ehkä vähän kuiville ja ovat aika piilomakeita. Ensin ei myöskään tajua miten makeita nämä on! 
Teen näiden kanssa pitää olla sitten vahvaa. Itse kokeilin pehmeän teen kanssa ja tee jäi statistiksi, jollei se sitten ole ihan tarkoituskin? Englannissahan nämä on tehty ja sanoisin englantilaisten tietävän teestä noin yleensä huomattavasti enemmän kuin minä.

Myös nirso mies piti näistä. Se oli myös ihan omatoimisesti, ilman että niitä sille erikseen tyrkytin, ottanut niitä aamukahvin kanssa.
Tästä kai voi antaa myös plusssaa?